додому Новини На Черкащині затримали дует серійних магазинних крадіїв-рецидивістів (ФОТО)

На Черкащині затримали дует серійних магазинних крадіїв-рецидивістів (ФОТО)

0

До чергової частини Чигиринського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному з магазинів міста спрацювала сигналізація пульту охорони, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

На виклик на місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники управління охорони поліції.

Біля приміщення магазину правоохоронці затримали двох чоловіків, які на власному автомобілі намагалися втекти з місця вчинення кримінального правопорушення.

З’ясувалось, що затримані хотіли вчинити крадіжку з кондитерського відділу. У відділенні поліції правоохоронці встановили, що 35-ти та 39-річний чоловіки – жителі іншої області, які раніше вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень.

Як стало відомо в подальшому, на території району підозрювані вчинили ще три крадіжки. На власному автомобілі вони їздили по району та вчиняли крадіжки з магазинів. Зловмисники викрадали цінні речі, гроші та продукти харчування.

Наразі слідчим відділенням Чигиринського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до ряду інших крадіжок на території району. Покарання за вчинення кримінальних правопорушень передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах затримали серійного домушника.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version