додому Новини На Черкащині за 5 млн грн будуватимуть сучасний притулок для тварин

На Черкащині за 5 млн грн будуватимуть сучасний притулок для тварин

0

Опалення, тепла підлога, три вбиральні та два душі. В Умані будуватимуть сучасний притулок для тварин за 4 млн 772 тис. грн, повідомляє "ІнфомМІСТ".

Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації оголосив конкурс на будівництво та облаштування притулку для утримання безпритульних тварин у місті Умань Черкаської області. Відповідна інформація розміщена у Віснику державних закупівель від 19 липня 2016 року.

Пропозиції приймаються до 17 серпня, в той же день має відбутися і розкриття поданих заявок.

Згідно оголошення, орієнтовна вартість будівництва становить 4 млн 772 тис. грн. За ці кошти має бути збудована сама будівля притулку, а також харчоблок. Проектно-кошторисна  документація передбачає наявність в новобудові трьох твердопаливних котлів, "теплої підлоги", двох душів та трьох вбиралень.

Нагадаємо, що рішення про спрямування коштів на будівництво притулку було ухвалено на початку червня під час 5 сесії обласної ради.Тоді між депутатами виникла гостра суперечка, та попри незгоду деяких фракцій, зокрема "Батьківщини" та "Свободи" 46-ма голосами "За" рішення про зміни до бюджету області було ухвалене. 

Як повідомляв сайт vikka, черкаський притулок переповнений малечею.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version