додому Новини На Черкащині з початком жнив вводиться посилений контроль за вантажівками

На Черкащині з початком жнив вводиться посилений контроль за вантажівками

0

На Черкащині з початком жнив вводиться посилений контроль за великоваговиками. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Черкаські області.

На сьогодні в області діє один пересувний габаритно-ваговий пункт, який знаходиться на балансі ДП "Черкаський облавтодор".

Наразі функціонує дві площадки, на яких здійснюється контроль: автомобільна дорога міжнародного значення М-05 Київ-Одеса на ділянці км 210+450 та дорога національного значення Н-08 Борисполь-Дніпропетровськ-Запоріжжя на ділянці км 103+200. Місце здійснення габаритно-вагового контролю позначається відповідними тимчасовими дорожніми знаками.

Контроль за цим процесом здійснює Укртрансбезпека. Служба автомобільних доріг, у свою чергу, погоджує графіки проведення контролю та фінансує діяльність пересувного вагового пункту.

Нагадуємо, від початку літа рух автотранспорту загальною масою понад 24 тонни з навантаженням 7 і більше тонн на вісь за температури повітря +28ºС і вище заборонено всіма українськими автомобільними дорогами загального користування.

У Черкаській області заборона діятиме протягом усього літнього періоду в денну пору доби з 07:00 до 22:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, ваговий контроль на дорогах здійснюватимуть приватні фірми.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version