додому Новини На Черкащині хочуть створити мисливську службу

На Черкащині хочуть створити мисливську службу

0

Державне агентство лісових ресурсів пропонує органам влади створити в структурі відомства мисливську службу за прикладом Національної поліції та рибного патруля, повідомляє "УНІАН".

"Ми пропонуємо створити в системі Держлісагентства мисливську службу, яка з урахуванням досить хорошої практики Національної поліції та рибного патруля буде перезавантажена, і будуть набрані хороші фахівці з метою контролю мисливського господарства", – повідомила перший заступник голови Держлісагентства Юшкевич Христина

За її словами, аналогічні служби працюють в Німеччині, Польщі, Словаччині, Угорщині та інших європейських країнах. В Україні служба буде стежити за використанням і схоронністю мисливських угідь, а також підтримання популяції тварин.

Держлісагентство також планує запустити спеціальний портал, де буде міститися інформація про всі інвестиційні проекти в лісовому господарстві. Однак, як зазначила Юшкевич, процес залучення інвестицій в галузь ускладнюється тим, що відомство не володіє повною інформацією про стан лісів в Україні. Останній облік лісів проводився в 1996 році, агентство ініціює проведення нового обліку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині лісівники привласнили державне майно на понад 800 тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version