додому Новини Черкащина На Черкащині відкрили відремонтований шляхопровід на дорозі державного значення (ФОТО)

На Черкащині відкрили відремонтований шляхопровід на дорозі державного значення (ФОТО)

0

В Уманському районі було урочисто введено в експлуатацію шляхопровід на ділянці 535+690 автодороги державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка. Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Перед відкриттям шляхопроводу для проїзду автотранспорту, його оглянув голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Вельбівець. Під час робочого візиту він зауважив, що ремонт доріг області – це стратегічне, а тому – пріоритетне питання як в регіоні, так і загалом в країні. Губернатор подякував представникам підрядної організації, яка виконувала роботи, висловивши сподівання на довготривалу службу відремонтованої дороги.

Начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко доповів, що у межах відновлення міжнародної автодороги М-12 було проведено реконструкцію шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього на ділянці км 535+690. Загалом було задіявши 110 одиниць техніки та механізмів. Роботи з реконструкції шляхопроводу розпочалися у червні 2018 року, тривали вони 6 місяців.

Під час реконструкції шляхопроводу було розширено проїзну частину, облаштовано нові опори шляхопроводу, прогонові споруди, замінено балки, влаштовано водовідведення, облаштовано тротуари, влаштовано нове бар’єрне та перильне огородження, влаштовано залізобетонну монолітну плиту, деформаційні шви, влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, нанесено дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині відремонтували доріг на понад 300 мільйонів гривень.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version