додому Новини На Черкащині відкрили меморіальну дошку ще одному загиблому Герою (ФОТО)

На Черкащині відкрили меморіальну дошку ще одному загиблому Герою (ФОТО)

0

У Звенигородській школі-інтернаті відбулась урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки випускнику навчального закладу загиблому в зоні АТО Максиму Фролову. Про це інформують у Звенигородській РДА.

Присутні схилили голови та вшанували хвилиною мовчання Героїв України, низько вклонилися та висловили слова щирої вдячності батькам Максима, що виростили та виховали сина-патріота.

2015 року Максим Фролов мобілізований, за покликом серця пішов боронити від ворога Батьківщину. Проходив військову службу у 54-ій окремій механізованій бригаді. Загинув 4 жовтня 2016 року на опорному пункті "Свобода" поблизу Дебальцевого. Герой пішов у безсмертя у молодому віці – на 32-му році життя, залишивши невтішних у горі батьків, сиротами дітей, вдовою кохану дружину.

Учнівський та педагогічний колективи навчального закладу згадують героя веселим, активним та життєрадісним. Максим випромінював позитив, людяність, доброту, його нестримна життєва енергія била ключем, а тому жоден захід не відбувався без нього.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах оголосили конкурс на найкращу концепцію меморіалу Героям АТО.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version