додому Новини На Черкащині вандали понівечили десять могил (ФОТО, ВІДЕО)

На Черкащині вандали понівечили десять могил (ФОТО, ВІДЕО)

0

До поліції від жителів одного із сіл Кам`янського району надійшло повідомлення, що на кладовищі невідомі понівечили могили та викрали залізні хрести, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. Цю подію було зареєстровано, та на місце події відразу направлено слідчо-оперативну групу. 

Працівниками поліції, в ході оперативно-розшукових дій, в сільському пункті прийому брухту було виявлено 7 металевих хрестів. Під час спілкування з поліцейськими працівник даного пункту прийому повідомив, що хрести принесли  місцеві жителі.

Описание: \ИраhнаругаIMAG1634(1).jpg

Ними виявилися троє неодноразово раніше судимі за крадіжки та грабежі 33-річні непрацюючі мешканці села. Даних громадян було відвідано за місцем проживання. Зловмисники зізналися в скоєному та повідомили, що за здані металеві хрести вони отримали близько 400 гривень за які купили алкогольні напої та цигарки.

Описание: \ИраhнаругаIMAG1615(1).jpg

Вандалам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого з корисливих чи хуліганських мотивів) Кримінального кодексу України. Двом зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та поміщено в СІЗО.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах вандали знову позбиткувалися над пам’ятником Бандері і Шухевичу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version