додому Новини На Черкащині у пришкільних таборах відпочили майже 45 тисяч дітей

На Черкащині у пришкільних таборах відпочили майже 45 тисяч дітей

0

Минулого тижня завершили свою роботу 607 пришкільних таборів, 178 таборів праці й відпочинку, що функціонували на базі навчальних закладів області, та позаміський оздоровчий табір "Веселка" у Монастирищенському районі. У них відпочили більше 44 тисячі дітей, повідомляють в управлінні освіти і науки облдержадміністрації. Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Крім цього, у системі освіти функціонували 252 літні мовні табори, у яких було зайнято близько 7 тисяч школярів. Для роботи з дітьми залучили 168 волонтерів, зокрема й студентів з-за кордону, та 693 учителі іноземної мови.

Наразі функціонує заміська база відпочинку Чигиринської спеціальної школи-інтернату, де оздоровлюється 76 вихованців обласних інтернатних навчальних закладів, обласні оздоровчі заклади "Мрія" та "Мальва", районні оздоровчі табори "Джерельце" Кам’янського району та "Лідер" Уманського району.

Також у липні планують відкрити наметовий табір Черкаського клубу юних моряків і трьох позаміських оздоровчих таборів у Маньківському, Жашківському районах, а також обласний табір "Еврика" для учнів-членів МАН.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині з’явився офіційний представник Оксфордського коледжу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version