додому Новини На Черкащині триває набір на контрактну службу

На Черкащині триває набір на контрактну службу

0

На Черкащині триває набір на контрактну службу. Так, у третьому кварталі перед областю стоїть планове завдання у 630 осіб. Вже уклали контракт на проходження військової служби 346 особи, що становить майже 55 % від планового завдання, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Загалом від початку 2016 року вже відібрано для проходження служби в ЗСУ та інших військових формуваннях України за контрактом 1423 особи. Таким чином область на 75,4 % виконала поставлений державою план, відзначив заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв.

– Створення сильної армії – відповідальність кожного з нас, – наголосив заступник очільника області. – У сучасних умовах це можливо завдяки формуванню професійного війська на контрактній основі. Прикро, що чи не в кожному районі Черкащини є такі селища та села, звідки до ЗСУ не відправили жодного бійця. Тож необхідну роз’яснювальну роботу треба активніше проводити і в кожному районі, сільській, селищній раді.

Нагадаємо, традиційно лідерами з набору бійців на контрактну службу лишаються Чорнобаївщина, Золотоніщина, Смілянщина, Черкаський район та м. Черкаси. На низькому рівні робота у цьому напрямку здійснюється в Уманському, Маньківському, Катеринопільському, Христинівському та Монастирищенському районах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські правоохоронці вшанували поліцейських, які загинули під час виконання службових обов’язків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version