додому Новини Черкащина На Черкащині шукатимуть найякісніші товари та послуги

На Черкащині шукатимуть найякісніші товари та послуги

0

ДП "Черкасистандартметрологія" у співпраці з Департаментом регіонального розвитку обласної державної адміністрації оголошують про початок обласного конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) "Черкаська якість". Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Мета конкурсу: популяризація місцевих виробників, що виготовляють конкурентоспроможну продукцію, надають якісні послуги, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу сучасним системам управління.

Переможці та лауреати конкурсу зможуть використовувати знак конкурсу "Черкаська якість" для маркування продукції, яка перемогла у конкурсі, в рекламних та інформаційних матеріалах.

У межах конкурсу визначається краща продукція за наступними номінаціями "Продукція (продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення, вироби народних художніх промислів)" і "Роботи та послуги".

Заявки для участі в конкурсі приймаються до 1 листопада 2019 року. Додаткову інформацію про умови проведення Конкурсу можна отримати: ДП "Черкасистандартметрологія", м. Черкаси, вул. Гоголя, 278, 18002, тел. (0472) 37-15-44.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці успішно виступили на чемпіонаті України з аджиліті.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version