додому Новини На Черкащині продовжать облаштування місць відпочинку біля води

На Черкащині продовжать облаштування місць відпочинку біля води

0

Райони мають десять днів, аби остаточно визначитися з місцями масового відпочинку людей та упорядкувати їх, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА. Таке доручення головам РДА дав заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв у ході селекторної наради.

Нині в області визначено не більше сотні місць масового відпочинку черкащан біля водойм. Такої кількості вкрай мало. Громадяни ж у спеку, яка утримується цього літа в області, обирають для відпочинку місця стихійно на берегах річок, ставків та інших водоймищ. Переважно це характерно для сільської місцевості. Тож аби уникнути нещасних випадків на воді в районах мають визначити та облаштувати відпочинкові зон біля води, наголосив Костянтин Омаргалієв.

– З початку року вода забрала життя понад 30 мешканців області, – зауважив заступник очільника області. – Більшість із нещасних випадків припадає саме на сільську місцевість. Така сумна статистика вимагає від нас активних кроків, аби вирішити це питання. Тож у десятиденний термін в усіх населених пунктах області мають визначитися з місцями масового відпочинку громадян та належним чином їх облаштували. Крім того, на місцях необхідно пожвавити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо поведінки на воді або як надавати першу допомогу постраждалим.

Як повідомляв сайт vikka.ua, прокуратура Черкащини заборонила будувати дачі на землях лісогосподарського призначення.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version