додому Новини На Черкащині під час весілля отруїлося семеро осіб

На Черкащині під час весілля отруїлося семеро осіб

0

У Каневі у кафе "Сузір’я" під час святкування весілля та хрестин 18 червня отруїлося семеро осіб, зокрема і 13-річна дитина. Про це повідомили у прес-службі прес-службі СЕС у Черкаській області.

Хворих доставили до лікарні у період з 20 по 21 червня з клінічними ознаками гострої кишкової інфекції, попередній діагноз: гострий гастроентероколіт. На святкуванні весілля були присутні 57 осіб, на хрестинах – 20 осіб.

Фахівцями Канівського міжрайонного відділу ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України", з метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації, проводиться санітарно-епідеміологічне обстеження вогнищ з комплексом відповідних лабораторних досліджень (зразки харчової продукції, змиви з об’єктів довкілля на патогенну та умовно-патогенну мікрофлору, проби води питної, бактеріологічні обстеження працівників закладу, хворих та контактних осіб).

В осередках захворювань проведено заключну дезінфекцію, за контактними особами встановлено медичне спостереження.

Фахівці обласного лабораторного центру продовжують здійснювати комплекс необхідних санітарно-профілактичних заходів. Ситуація знаходиться на контролі ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України".

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині отруїлася грибами ціла родина.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version