додому Новини На Черкащині не вистачає соціальних працівників

На Черкащині не вистачає соціальних працівників

0

Доукомплектувати штати по районах соціальними працівниками вимагає голова Черкаської ОДА. На все про все – 10 днів. Таку вимогу до районного керівництва Юрій Ткаченко озвучив на координаційній нараді в ОДА, інформує УНН-Центр.

Наразі фахівців із соціальної роботи взагалі не мають у Жашківському, Золотоніському, Кам’янському, Лисянському, Монастирищенському, Смілянському, Уманському районах і в Золотоноші. Лише по одному соцпрацівнику є в Канівському, Корсунь-Шевченківському, Маньківському та Христинівському районах, а також у Ватутіному та Каневі.

Як наголошують в обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, фактична чисельність таких працівників по області нині становить третину від нормативу.

"Головне завдання соціального працівника – вчасно прийти на допомогу тим, хто опинився у скруті. Наразі в області маємо більше сотні родин загиблих АТОвців, а також сім’ї Небесної Сотні, переселенців тощо. Вони потребують системної підтримки з боку держави. Брак соціальних працівників це ускладнює. Тому цю ситуацію слід негайно виправляти", – зауважив Юрій Ткаченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині планують створити індустріальний парк.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version