додому Новини На Черкащині молодик викрав гаманець у іноземця

На Черкащині молодик викрав гаманець у іноземця

0

В одному із сіл Черкаського району біля магазину невідома особа викрала гаманець у громадянина іншої країни, який перебував на Черкащині у справах. Дільничний інспектор міліції встановив та затримав зловмисника. Особисті речі повернуто потерпілому, інформує УМВС України в Черкаській області.

До Черкаського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 60-річний чоловік. Заявник розповів, що поблизу магазину побачив, що немає його гаманця, в якому знаходились гроші та документи.

Спілкуючись з місцевими жителями, працівник міліції дізнався, що люди бачили ввечері біля магазину місцевого жителя, який дивно себе поводив та постійно поглядав на сумки відвідувачів. Ним виявився 22-річний чоловік, який раніше вже мав проблеми із законом. Для перевірки отриманої інформації та надання показань дільничний запросив підозрюваного до райвідділу міліції.

У кабінеті слідчого чоловік у всьому зізнався та розповів, що ввечері, перебуваючи біля магазину, побачив незнайомця. Зловмисник підсів до нього та почав розмову. Коли чоловік відволікся, крадій скористався моментом, що ніхто не бачить, заліз у сумку незнайомця та витягнув гаманець. Після чого з викраденим пішов у невідомому напрямку. Особисті документи та гаманець викинув по дорозі, а гроші забрав із собою.

Викрадені речі вже повернуто власнику. Слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання – позбавлення волі терміном до 5 років.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version