додому Новини На Черкащині громадський порядок охороняють близько ста автопатрулів

На Черкащині громадський порядок охороняють близько ста автопатрулів

0

На Черкащині за порядком слідкують 94 автопатрулі та 6 піших нарядів зі службовими собаками. Також прокладено 81 піший маршрут.

Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник обласного управління МВС Владислав Пустовар, інформує журналіст vikka.ua.

Зокрема у Черкасах працює 17 автопатрулів, охороняють громадський порядок на 22 піших маршрутах та на 36 – із службовими собаками.

"Сьогодні на охорону громадського порядку області залучається близько 650 осіб. Це і міліціонери, і військовослужбовці Нацгвардії, і представники громадських організацій. Сьогодні вирішимо питання по залученню до охорони курсантів Оршанецького прикордонного центру та Інституту пожежної безпеки", – сказав Пустовар.

За словами головного міліціонера області, нині у Черкасах відновлюють роботу чотирьох блокпостів на в’їзді. Взяті під додаткову охорону міст через Дніпро та 41 об’єкт інфраструктури.

"Звертаюсь до громадян із проханням ставитися до перевірки документів, речей, автомобілів із розумінням. Також не минати осторонь підозрілих предметів. У разі їх виявлення телефонувати 102", – звернувся начальник МВС.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version