У Каневі серед ночі виникла пожежа в приміщенні виробничого цеху з переробки рибних продуктів.
Про це повідомляє пресслужба Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області.
Ще до приїзду рятувальників пожежа встигла поширитися на площі 400 кв. м. та могла охопити усю будівлю. Спільними зусиллями рятувальників та пожежних добровольців, вогонь вдалось стримати та врятувати від знищення більшу частину виробничої будівлі, загальна площа якої становила 1800 кв. м.
Загорання вдалося ліквідувати протягом трьох годин. До робіт з ліквідації пожежі були залучені 21 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.
За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.
Як повідомляв сайт vikka.ua, у Монастирищенському районі під час пожежі травмувався господар.