додому Новини На Черкащині дорожники обіцяють працювати без вихідних

На Черкащині дорожники обіцяють працювати без вихідних

0

Служби автомобільних доріг в областях мають посилити темпи виконання робіт з ліквідації ямковості та контроль якості ремонтів, що проводяться. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Укравтодору.

За словами голови Державного агентства автомобільних доріг України Сергія Підгайного, на сьогоднішні залишок ямковості на автомобільних дорогах загального користування державного значення сягає 1,35 млн. м2. Для того, щоб усунути зазначений обсяг дефектів дорожнього покриття до початку літа дорожники в областях щодня мають ліквідовувати не менше 60 тис. м2.

"Ми маємо підготувати опорну мережу автомобільних доріг України до цьогорічного туристичного сезону, а отже – завершити всі роботи на дорогах державного значення до 1 червня. З огляду на значний залишок ямковості вважаю за доцільне дорожнім підприємствам і організаціям працювати у травневі вихідні та свята", – наголосив Підгайний.

Не менш важливим питанням є посилення контролю якості ремонтних робіт. Згідно результатів останнього моніторингу, в 22 областях України служби не дотримуються встановлених норм і стандартів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version