додому Новини На Черкащині чоловік хотів здати мертву худобу на переробний цех

На Черкащині чоловік хотів здати мертву худобу на переробний цех

0

До відділу ветеринарної міліції УМВС України в Черкаській області надійшло повідомлення, що співробітники УДАІ зупинили автомобіль, власник якого перевозив велику рогату без відповідних дозвільних документів, інформує УМВС України в Черкаській області.

На місці події було встановлено, що худоба ще під час перевезення була мертва. Проте власника тварини цей факт не хвилював, і він запевняв всіх присутніх, що навіть зараз тварину можна здати на переробний цех.

Співробітники відділу ветеринарної міліції попросили надати документи на худобу, але пакет документів був не повний. Тому встановити достовірне походження тварини, та чи не хворіла вона на небезпечні хвороби було неможливим.

Після отримання письмової згоди власника, тварину було утилізовано під контролем ветеринарного лікаря в худобомогильнику.

По завершенню утилізації співробітники відділу ветеринарної міліції склали адміністративний протокол щодо власника худоби за статтею 107 КУпАП (порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог).

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version