додому Новини Черкаси На базі департаменту соцполітики у Черкасах діє ветеранський простір

На базі департаменту соцполітики у Черкасах діє ветеранський простір

0

Ветеранський простір відкрили до Дня ветерана в Черкасах. Він діятиме на 1 поверсі департаменту соціальної політики. Це спеціалізована служба при Черкаському міському центрі соціальних служб для допомоги ветеранам і військовослужбовцям та їхнім сім’ям.

У презентації простору взяли участь ветерани, представники влади, пенсійного фонду та служби зайнятості, правової допомоги. Оглянули приміщення, переглянули відео про ветеранську політику в Черкасах, обговорили основні питання взаємодії та подальшої комунікації.

YouTube video player

«Створення такого простору – один з напрямів соціальної підтримки ветеранів у нашому місті. Тут ветерани зможуть знайти нові можливості для свого життя, відновити сили, знову відчути свою цінність для суспільства», – зазначив Анатолій Бондаренко, міський голова Черкас.

«Завдяки підтримці місцевої влади ми реалізували проєкт, який є вимогою часу. Дякуємо всім, хто допомагав у розробці простору. Пам’ятаючи принцип «Нічого для вас без вас», ми прагнемо бути корисними і ефективними. Тому запрошуємо ветеранів та ветеранські громадські організації до співпраці», – сказала заступниця міського голови Марина Гаркава.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version