додому Новини Молоді дизайнери розроблять альтернативні варіанти оформлення зовнішньої реклами в Черкасах

Молоді дизайнери розроблять альтернативні варіанти оформлення зовнішньої реклами в Черкасах

0

18-19 червня у приміщенні Черкаського державного бізнес-коледжу відбудеться перший в Черкасах дизайн-хакатон "Вивіска Lab". Формат хакатону – це вид командної роботи, коли за короткий період часу учасники мають розробити реальні рішення певної проблеми.

Мета дизайн-хакатону – напрацювати альтернативні варіанти оформлення вивісок,вітрин, фасадів, МАФів в Черкасах згідно зі світовими тенденціями та нормами.

Також на учасників чекає лекція від запрошеного спікера з Івано-Франківська про приклади схожих проектів в Україні та світі і про тенденції в оформленні зовнішньої реклами, що гармонійно вписується у міський простір.

Організатори проекту "Вивіска Lab" – ГО "Промолодь", MastersAcademy та ЧДБК запрошують до участі усіх, кого цікавить тема зовнішнього вигляду нашого міста. Участь у дизайн-хакатоні безкоштовна, учасників забезпечать комфортними умовами для роботи та відпочинку, а на переможців чекають призи. З собою варто мати ноутбук з встановленим стандартним набором графічних редакторів (наприклад, PhotoshopandIllustrator).

Результати роботи учасників – альтернативні проекти оформлення зовнішньої реклами в Черкасах будуть максимально поширені  в бізнес-середовищі та серед мешканців міста.

Старт дизайн-хакатону – в суботу 18 червня о 9:30, завершення – в неділю 19 червня о 13:00, місце проведення – Черкаський державний бізнес-коледж, вул. Чорновола, 243.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан обурила відверта реклама інтернет-послуг.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version