додому Новини Молодь "зізналась у коханні" Черкасам (ФОТО)

Молодь "зізналась у коханні" Черкасам (ФОТО)

0

До Дня міста у кінотеатрі "Україна" відбувся кінофестиваль аматорського молодіжного короткометражного кіно "Черкаси, я люблю Вас!", на якому було презентовано шість фільмів.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Роботи зацікавили творчих людей та пересічних глядачів – малий зал кінотеатру був заповнений ущент. Перед публікою виступили автори, які розповіли про історію створення картин, основні ідеї, закладені в сюжети.

Глядачі та учасники підтримали ідею зробити такий кінофестиваль щорічним, залучити до участі в ньому якнайширше коло талановитої молоді, що любить рідне місто.

Перемогу здобув 15-річний Олександр Фауст за фільм "Музикант", друге місце отримав фільм цього ж автора "Літачок", третє місце отримав фільм Матвія Цимбала "Щастя – це вибір".

"Українське кіно необхідно популяризувати, творити історію рідного міста, відкривати наші таланти та давати їм путівку в життя, – говорить директор КП "Кінотеатр "Україна" Валентина Слуцька. – Саме тому ми запрошуємо всіх, хто любить кіно, створювати нові стрічки про місто та його жителів і готуватись до наступного кінофестивалю".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version