додому Новини Молочну продукцію з Черкащини постачатимуть на ринок Євросоюзу

Молочну продукцію з Черкащини постачатимуть на ринок Євросоюзу

0

Дозвіл експортувати молочну продукцію в Європейський союз отримали ще дві українські компанії – "Клуб Сиру" (Канів Черкаської обл.) та ПАТ "Вінницький молочний завод" Рошен ". Про це інформує сайт Finance.ua.

"Українські підприємства все активніше завойовують ринки держав-членів ЄС. Ще дві компанії – "Клуб сиру" і Вінницький молочний завод Roshen – отримали право на експорт молочної продукції на ринок ЄС", – повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська.

За її словами, після введення вільної торгівлі з ЄС все більше підприємств і виробників виходять на ринок ЄС. Зокрема, група компаній "Молочний альянс" першою серед молочних компаній України почала експортувати в ЄС.

Українські виробники також наростили в 2015 році експорт в ЄС ягід. Лідерами зі зростання експорту стали малина, суниця і лохина.

Як повідомлялося, в січні 2016 року дозвіл на поставки молочної продукції в ЄС отримали компанії "Люстдорф", "Молочний дім", Яготинський маслозавод, "Лакталіс-Миколаїв", "Гадячсир", ПП "Рось" філія "Роменський молочний комбінат", Золотоніський маслоробний комбінат, ПП "КФ "Прометей", філія "Менський сир", Львівський холодокомбінат, Житомирський маслозавод.

Як повідомляв сайт vikka.ua, експерти застерігають черкащан від неякісних продуктів.
 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version