додому Новини Міжнародний мітинг проти російської агресії зібрав у Черкасах менше 10 осіб

Міжнародний мітинг проти російської агресії зібрав у Черкасах менше 10 осіб

0

У Черкасах 14 жовтня о 18-00 на Соборній площі Черкас відбулася акція "Stop Putins war In Ukraine". Проте до мітингу долучилося менше десятка черкащан. Сам організатор акції Олег Скалько був прикро вражений результатом, повідомляє УНН-Центр.

"На жаль, це яскрава демонстрація того, що люди не розуміють, що завтра ця війна може прийти до їхнього порогу",  – сказав Олег Скалько.

Як заявив координатор акції Олег Скалько, учасники міжнародного мітингу, на який запрошують усіх свідомих черкащан, мають кілька вимог. Це: вимога вивести з території України всі російські окупаційні війська, повернути назад в Росію всю зброю та воєнну техніку; збільшити спостережну місію ОБСЄ до 24 годин на добу сім днів на тиждень, та допустити її до частини українсько-російського кордону який Україна тимчасово не контролює (адже російсько-сепаратиські війська припиняють атаки тільки тоді, коли спостерігачі ОБСЄ присутні на фронті); звільнити громадян України, які незаконно утримуються під арештом – як на території Росії, так і в Криму – за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.Подібна акція сьогодні проводилась у 60 містах світу.

Додамо, акція "Стоп Путін! Стоп війна!" у цей день поєднала людей у 60 містах світу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують на благодійний фестиваль вогню.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version