додому Новини Міжнародний день йоги святкували у Черкасах (ФОТО)

Міжнародний день йоги святкували у Черкасах (ФОТО)

0

20 червня у Долині троянд черкащани святкували День йоги. На учасників та гостей свята чекали цікаві види йоги. Досвідчені інструктори  ознайомлювали з асанами, розповідали про напрямки йоги  та практикували просто неба. Про це повідомили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Розпочалося святкування із привітання Сонцю (Сурья Намаскар), а затим відбувалися практичні заняття та лекції від різних шкіл та напрямків: Українська Федерація Йоги представила йогу для початківців (Ольга Шемшур), йогатерапію (Сергій Штангей), Кайя-йогу, скульптура тіла (Лайкова Валентина), лекцію по Прасу йозі від Татяни Баранович.

Тут можна було побачити парну йогу (В. Лайкова, Шемшур О.) та комплекс йоги на розтяжку  від  Дмитра  Дикого.

Громадська організація "Йога в повсякденному житті" запропонувала свої майстер-класи для дітей (Оксана Троян),  йога для спини (Галина Мейстер та  Вадим Лісняк) вагітних та початківців (Горобець Олександр), а лекція від інструктора йоги Олександра Осіна ознайомила з системою, яка є профілактичним і реабілітаційним інструментом, особливо при порушеннях вегетативної, нервово-судинних захворюваннях і боротьбі зі стресами та втомою.

Окрім практичних занять організатори запропонували йога-талісман у подарунок, розпис хною "Мехенді", аквагрим для дітей та вагітних, малювання Мандал з піску. А ще можна тут було скуштувати вегетаріанської їжі, якою пригощали представники різних напрямків у йозі та від єдиного в Черкасах закладу ведичної кулінарії  лактовегетаріанської кухні "Саттва", що нещодавно відкрився і  стає дедалі популярнішим.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відгримів фестиваль аргентинського танго.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version