додому Новини Черкащина Між селами на Корсунщині відновлюють дороги (Фото)

Між селами на Корсунщині відновлюють дороги (Фото)

0

У Корсунь-Шевченківському районі "кладуть" кілометри доріг в селах у межах поточного середнього ремонту та проводять ямковий ремонт.

Про це пише пресслужба ОДА.

Так, близько двох кілометрів нового асфальтного покриття ділянками у 550 та 1450 метрів проклали на дорозі О-240921 Корсунь-Шевченківський – Квітки. На цій дорозі для відновлення обрали найбільш зруйновані ділянки. Найближчим часом їх приведуть до належного стану: встановлять знаки, нанесуть розмітку. Крім того, підрядник проводить експлуатаційне утримання цієї дороги.

Майже півтора кілометри нового асфальту в межах поточного середнього ремонту влаштують на дорозі О-240928 Стеблів – Заріччя – Богуслав. Тут також відновлять дві ділянки у 750 та 550 метрів, а між ними проведуть ямковий ремонт.

"Зараз починаємо перевіряти ремонтні роботи, які стартували на Черкащині, – каже перший заступник очільника області Дмитро Ляшов. – У переліку до ремонту маємо близько 60 об’єктів, тобто 2-3 на один район. Всі їх проінспектуємо у ході ремонтів. Наразі оглянув стан виконання робіт на Корсунщині. Загалом стан доріг у цьому районі чи не найкращий по області. Наразі тут виконуються роботи у Квітковому вартістю в понад 7,7 млн грн та від Стебліва до Богуслава на більш ніж 5,3 млн грн."

Як повідомляв сайт vikka.ua, на межі районів Черкащини відновлюють сторічний вітряк.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version