додому Новини Черкаси Міський депутат допоміг асфальтувати двори у Черкасах (ВІДЕО)

Міський депутат допоміг асфальтувати двори у Черкасах (ВІДЕО)

0

У дворі одного з Черкаських ОСББ зробили ямковий ремонт. Для мешканців вартість непідйомна, тому шукали, хто зможе допомогти. Інформує власний кореспондент ВІККА.

У квітні депутат округу Нарек Казарян зібрав голів ОСББ і по їхніх запитах запропонував зробити ямковий ремонт та озеленення.

НАРЕК КАЗАРЯН, ДЕПУТАТ МІСЬКОЇ РАДИ
Один з основних пунктів, на що люди акцентували увагу було: ямковий ремонт у дворах, наявність зелених насаджень, паркани, проблеми сміттєвими контейнерами і так далі. Ми вирішили, що будемо з ними плавно вирішувати всі їхні питання. Де можемо силами Черкаської міської ради, де не можемо спільними зусиллями, тобто зусиллями ОСББ, мене як депутати і моїх ресурсів, наприклад підприємства або благодійного фонду.

YouTube video player

З середини травня це вже четвертий двір, де провели ямковий ремонт. Нарек Казарян розвідає, що в планах ще 2-3 двори на ремонт та озеленення території. Мешканці задоволені, адже своїми силами не могли вирішити таку проблему.

ТАМАРА ПЕРВУНІНСЬКА, ГОЛОВА ОСББ:
Це ми можемо робити, ось плитку хочемо стелити, ми назбирали кошти. Що могли те зробили: утеплення, кришу і так далі. А це не в змозі, тим більше, що це дорога проїзна, між нашого дому їдуть і 49 і 51 будинок. Їздять звісно. Ми дуже задоволені. Всі мешканці кажуть: нарешті, ми дочекались

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version