додому Новини Черкащина Міський голова Черкас заявив про зникнення свого заступника

Міський голова Черкас заявив про зникнення свого заступника

0

У Черкасах розшукують заступника міського голови Юрія Ботнара. Інформацію про його зникнення поширив у Facebook мер Анатолій Бондаренко.

За його словами, зранку 16 липня Ботнара не виявили на робочому місці. Востаннє на зв’язок із рідними виходив напередодні близько 19:30.

"У Черкаській міській раді стався прикрий інцидент. За інформацією його дружини та батька, учора, близько 19:30, в районі міської ради, посадовець відійшов від свого авто на якусь зустріч. Після цього його телефон вимкнутий, а сам Юрій Андрійович не виходить на зв’язок і не відомо, де перебуває. Відповідна заява вже зроблена до правоохоронних органів", – написав Бондаренко.

У коментарі виданню "Дзвін.media" мер додав, що камери спостереження показують, як Ботнар повернувся від "Любави" і пішов у бік приміщення Черкаської облдержадміністрації. Правоохоронці посилено працюють над збором інформації.

На запитання, чи не може це бути спецоперація самих правоохоронців, оскільки Ботнар є жорстким політичним опонентом чинної влади і голови Черкаської ОДА, у мерії відповідають, що такий варіант також розглядали, однак на разі зв’язались з усіма можливими правоохоронними відомствами, і там проведення будь-яких оперативних заходів по Ботнару заперечують.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування Юрія Ботнара, просять повідомити у поліцію або безпосередньо міському голові.

Увечері того ж дня стало відомо, що правоохоронці попередили замовне вбивство заступника міського голови Черкас Юрія Ботнара. Депутата міської ради, який є замовником, затримали.

Як повідомляв сайт vikka.ua, місцеві вибори в Україні пройдуть 25 жовтня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version