додому Новини Черкащина Минулого тижня вода забрала життя двох черкащан

Минулого тижня вода забрала життя двох черкащан

0

Хоча минулий тиждень, порівняно з попереднім, був відносно "спокійним", вода продовжує зваблювати людей. Повернутися на берег судилося не усім.

Про це у Facebook розповів фахівець УДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

10 серпня у селі Громи Уманського району 35-річний водій автомобіля "ВАЗ 2109" не впорався з керуванням та злетів із дороги у місцевий ставок. Від удару водія через лобове скло викинуло з салону, і, аби знайти його на глибині 4 метри, довелось залучати водолазів комунальної Смілянської пошуково-рятувальної групи.

11 серпня у Черкасах завдяки пильності водолазів Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби на пляжі "Митницький" вдалося врятувати 12-річного хлопця. Запливши далеко від берега, хлопчина не розрахував сили і не міг повернутися. Потерпілого рятувальники підібрали на човен і доставили до берега. Медичної допомоги хлопець не потребував.

12 серпня у селі Тростянець Канівського району за не встановлених обставин у місцевому ставку потонув 80-річний чоловік.

З початку року на водних об’єктах зареєстровано 59 пригод, внаслідок яких 38 осіб загинули (з них 2 дитини) та 27 осіб були врятовані (з них 5 дітей).

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час руху на Черкащині спалахнув КамАЗ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version