додому Новини Міністерство оборони погодило створення військової кафедри у ЧНУ

Міністерство оборони погодило створення військової кафедри у ЧНУ

0

Дозвіл на створення військової кафедри у Черкаському національному університеті імені Б. Хмельницького вже дали у Міністерстві освіти та Міністерстві оборони України. Про це інформують у прес-службі Черкаської обласної державної адміністрації.

За словами голови ОДА Юрія Ткаченка, нині ректор університету Олександр Черевко веде перемовини з начальником Житомирського воєнного інституту ім. С. Корольова, генерал-майором Юрієм Даником, щодо навчання черкаських студентів військовій справі. Це заклад, відомий своїми надсучасними науковими розробками для армії, та єдиний в Україні, який готує професійних розвідників.

– Підрозділ нашого навчального закладу – оперативна група високотехнологічної підтримки – бере участь в АТО, куди неодноразово виїжджав і я. Скажу з власного досвіду: у нас є дуже великі можливості. Наші Збройні Сили щодня зростають і в силі, і в підготовці, і в техніці. Найближчим часом українська система оборони стане однієї з найкращих в Європі, – запевнив Юрій Даник.

Нагадаємо, про створення військової кафедри та козацького ліцею у ЧНУ ім. Б. Хмельницького понад два місяці тому заявив Олександр Черевко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version