додому Новини Міліція не підтверджує підняття прапора "Донецької республіки" на Канівщині

Міліція не підтверджує підняття прапора "Донецької республіки" на Канівщині

0

Сьогодні кілька черкаських видань повідомили про те, що на Канівщині, особи, які приїхали в район на заробітки, намагалися підняти прапор так званої "Донецької республіки". Про це повідомив журналістам депутат Канівської районної ради Микола Фесенко.

– Днями в селі Грищенці Канівського району робітники птахофабрики "Наша Ряба" – уродженці Донецької області, які працюють вахтовим методом на підприємстві, після пиятики в місцевому барі намагалися повісити прапор так званої "Донецької республіки" над місцевим гуртожитком. Прапор напередодні вони привезли з Донецька, – розповів у коментарі "Газеті по-українськи" Микола Фесенко.

Однак, як повідомляють правоохоронні органи, ця інформація не є достовірною. Зараз у селі Грищенці працює слідчо-оперативна група.

Начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар звертається до представників засобів масової інформації з проханням бути уважними та об’єктивними під час підготовки публікацій такого змісту.

– Ви повинні розуміти, що інформація такого характеру: неперевірена та непідтверджена фактами, може викликати певні хвилювання та дестабілізацію в суспільстві, – наголошує Владислав Пустовар.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version