додому Новини Матвієнко не розуміє закликів Обами до нових санкцій проти Росії

Матвієнко не розуміє закликів Обами до нових санкцій проти Росії

0

Голова Ради Федерації родом з Черкащини Валентина Матвієнко наполягає на продовженні переговорів для розв'язання кризи в Україні.

Спікер вважає, що необхідно домагатися виконання вже досягнутих домовленостей, передає "Обозреватель" із посиланням на ИТАР-ТАСС.

– Не можна розглядати такі сценарії, не треба кидатися звинуваченнями один в одного: Захід до Росії, Росія у Захід, – заявила вона журналістам. – Треба сідати всім разом і продовжувати діалог, переговори і домагатися виконання тих домовленостей, які досягаються. У цьому ключі і запорука успіху".

Матвієнко вважає, що у США немає підстав вимагати введення нових санкцій щодо Росії.

– Заклик Обами (президента США. – Ред.) до чергової хвилі санкцій для нас незрозумілий. Немає підстав, немає ніяких причин будь-які санкції застосовувати щодо Росії, – сказала спікер верхньої палати.

Матвієнко висловила сподівання, що "ці заяви не будуть реалізовані".

– Нам потрібно далі разом працювати для того, щоб витягнути Україну з цього хаосу, з найглибшої кризи, – підкреслила вона.

Нагадаємо, що напередодні представники Ради Федерації Російської Федерації запропонували ввести на південний схід України миротворчий контингент.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version