додому Новини Масштабна пожежа в Черкасах: вогонь повністю знищив колишній будинок культури (ФОТО)

Масштабна пожежа в Черкасах: вогонь повністю знищив колишній будинок культури (ФОТО)

0

– У Дахнівці горів будинок культури і МНС-ники до ранку вже його загасили, – повідомив у Facebook голова обласного осередку КВУ Максим Михлик. – І хоча цей Будинок культури вже давно занедбаний, але все ж мав дах, пристойну архітектуру і тому мав шанси колись на щось перетворитись. – Подейкують, що один відомий депутат міськради навіть мав наміри створити тут ресторанно-готельний комплекс із озерами. Тепер, без даху і винищених нутрощів, такі шанси стали геть примарними. Це надзвичайно сумно і тепер виникають питання: чи це був навмисний підпал, чи випадковість?

– Це була масштабна пожежа. Нам повідомили про інцидент запізно. Тому, коли пожежні приїхали, майже вся споруда вже була охоплена вогнем. Пожежу вдалося загасити та вберегти розташовані поруч будівлі від перекидання вогню, – зазначив у коментарі vikka.ua речник начальника управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.


На думку речника, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. "Приміщення не експлуатувалося, тож електроприладів там не було, грозова активність також не спостерігалася. Думаю, що пожежу спричинив людський фактор", – пояснив він та додав, що навряд чи будівлю можна буди відновити.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у дачному будинку черкащанина ліквідували пожежу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version