додому Новини Маленькі шкідники. Відомі черкащани розповіли, як їм "допомагали" діти

Маленькі шкідники. Відомі черкащани розповіли, як їм "допомагали" діти

0

Малеча у домі – це не тільки багато радощів. Шкоди від дітей теж вистачає. Особливо, коли дітлахи намагаються відчути себе дорослими та розділити з батьками їхні обов’язки. Вони прибирають, перуть, готують, самі собі роблять зачіски. І роблять це так, що батьки ще довго приходять до тями. Сайт vikka.ua запропонував відомим черкащанам пригадати сімейні історії, як "допомагали" їм їхні маленькі помічники.

Секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький стверджує, що його сини постійно витівають щось неординарне. Старша донька політика наразі навчається і живе у Києві, а от молодші Герман (7 років) та Іван (4,5 років) не дають батькам розслаблятися.

"Навіть пригадувати не доводиться, бо у нас таке щодня. Нещодавно вони вирішили прибрати у кімнаті. Ми її потім не впізнали. Діти тихенько витягли пилососа, щоб ми не чули. Неправильно там приєднали деталі. Тож з одного боку сміття затягалось, а з іншого – вилітало. Добре ще, що кошик для сміття був порожнім. Але на підлозі був розсипаний корм для хом’ячків. Після їх "прибирання" він був по всій кімнаті", – розповідає Олександр Радуцький.

Спостерігаючи за батьками, молодший Іван дізнався, як вмикати мікрохвилівку. "Він захотів підігріти собі молока, але поставив у плиту пусту склянку. Добре, що ми вчасно почули, як мікрохвилівка ввімкнулася", – поділився сімейними історіями секретар міськради.

14-разова чемпіонка України з тхеквондо, яка тепер навчає черкащанок прийомам тай-бо, Анна Тарапата є мамою 4-річної Дар’ї. Спортсменка каже, що донька у неї не шкодлива, але у намаганні допомогти або встановити свої порядки може додати мамі клопоту.

"Вона дуже любить допомагати, особливо – прати, мити. Може вимити ванну, використавши флакон дитячої шампуні, або змилити мило, коли пере речі. Часто це чисті речі. Нещодавно ліпила варенички – дуже акуратні з однією вишенькою у кожному. Смачні, мені сподобалися", – розповідає Анна Тарапата.

Коли вона бере доньку на тренування, інколи доводиться вносити корективи до програми занять. "Вона може підійти і забрати у мене лапу для відпрацювання техніки биття, або подушку. І в такому разі з нею неможливо домовитися: треба швидко міняти вправу", – розповідає спортсменка.

У начальника Управління патрульної поліції Черкас Вадима Лісничука діти вже не такі маленькі, щоб творити вдома шкоду. Та все ж таки одну історію головний патрульний міста пригадав.

"Олі зараз 16, а коли їй було три роки, вона сама себе підстригла. Дитина хотіла стати перукарем, але після цього експерименту нам довелося її вести до професійного перукаря. Це було дуже смішно. Навіть фото робили, але зараз вже не можу його знайти", – розповідає начальник поліції.

webhostinginfo.ru

У депутата Черкаської міської ради Олексія Романова двоє дітей: Меланія, яка навчається у третьому класі, та дворічна Даная.

"Коли старшій було років з 5, вона підійшла до мами і запитала, чи любить та порядок. Дружина відповіла, що любить. "Значить, ти порядна людина", – зробила висновок донька", – пригадав політик.

Пам’ятні моменти з молодшою донькою в черкащанина теж пов’язані з порядком. "Вона допомагає так: викидає сміття з відра і сама ж його прибирає", – сміється Олексій Романов.

Не так давно черкаська громадська активістка Вікторія Феофілова, втомившись від прохань меншого сина Остапа, вирішила піднести йому урок.

"Давай, кажу, ти будеш моя мама, а я – твій синок. Давай! Ну от я йому відразу: хочу їїїстииии, хочу лєго-стар-воооорз,  хочу мультикиии", – розповідає про експеримент черкащанка.

Син не розгубився і узявся виконувати нові обов’язки. "Пішов у свою кімнату, пошарудів там і приносить мені набір "Лего". Каже: на, синку, я тобі купив. Потім побіг у кухню, щось там шарудів, бряцав посудом, потім прибігає: іди, синку, їсти. Приходжу на кухню, а там під столом – яйце розбите, а на столі – тарілка з омлетом. Я, каже, всього одне яйце упустив. Так що сідай, їж, я тобі зараз мультики включу. Бачиш, як я добре про тебе дбаю? Коротше кажучи, в результаті урок отримала я, а не він", – пригадала Вікторія Феофілова.

   

Засновник черкаської школи карате для дітей Олександр Решетняк із дружиною Мариною після останньої витівки Ростіка (2,5 роки) та Мирослави (майже 5 років) вирішили деякий час не пускати малечу  до маминої кімнати.

"Якось мені довелося відлучитися. В цей момент у дітей закінчилися мультфільми, після чого вони чомусь вирішили пересунути горщик з квіткою, і розбили його. А він був величенький. Квітку я пересадила і сподіваюся, що вона врятована. А ще у той день вони розмалювали документи  на столі у моїй кімнаті, тож тепер їм туди вхід заборонений", – поділилася історією дружина тренера.

Черкаський журналіст Валентин Чернявський, який наразі працює на новому каналі, пригадав випадок зі своєю донечкою – трирічною Уляною.

"Колись вона гостила у бабусі і видухала на себе аж півфлакона парфумів. І хоча вони були дитячими, запах був дуже стійкий. Бабуся, звичайно, відібрала парфуми", – пригадав журналіст. 

Всі фото Facebook.com

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка перетворила свій будинок на феноменальне ОСББ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version