додому Новини Майже за мільйон гривень можна стати сусідом мера Черкас (ФОТО)

Майже за мільйон гривень можна стати сусідом мера Черкас (ФОТО)

0

Оригінальна пропозиція про продаж двокімнатної квартири з’явилася 13 грудня на сайті оголошень. Щоб привабити покупців, господарі житла в будинку на вул. Котовського, 73 наголосили на сусідстві з мером Черкас Анатолієм Бондаренком. За квартиру з такими привілеями просять 39 тисяч доларів (за нинішнім курсом – близько 931 тисячі гривень).

"Двокімнатна квартира з МЕРОМ у одному будинку! Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в центрі міста. Квартира розташована у новому цегляному будинку, зданому в 2008 році", – йдеться в оголошенні.

За словами продавців, квартира має хороший житловий стан, склопакети, якісні ремонти, бойлер, комунальні платежі вартістю 500 грн. в опалювальний сезон. А найголовніше, – наголошують господарі, – мер, який живе по сусідству. Мовляв, він особливо зацікавлений, щоб комунальники якісно обслуговували будинок, у якому той проживає.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати невдовзі розглядатимуть питання щодо преміювання мера міста Анатолія Бондаренка та його заступників.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version