додому Новини Майбутній черкаський депутат піарився на ремонті дороги за бюджетний кошт (розслідування)

Майбутній черкаський депутат піарився на ремонті дороги за бюджетний кошт (розслідування)

0

Цикл журналістських розслідувань на тему виконання передвиборних обіцянок черкаськими депутатами розпочинає сайт vikka.ua. Почнемо з депутата міської ради від "Батьківщини" Юрія Тренкіна (округ №40, мікрорайон Митниця).

У жовтні 2015 року кандидат у депутати, бізнесмен Юрій Тренкін побудував свою кампанію за принципом "не словом, а ділом". За діло ж узявся, як сам стверджував, власними силами і коштом.

"Перш за все на своєму окрузі (мікрорайон Митниця) візьму під особистий контроль стан доріг та тротуарів. Ремонт дорожнього покриття у мікрорайоні – це одне із найактуальніших питань", – писав кандидат у своїй передвиборчій програмі.

"Будемо з дорогами! – таким було основне гасло кандидата у жовтні минулого року. Торік 9 жовтня Юрій Тренкін писав: "Вже на сьогодні вдалося капітально відремонтувати 200 метрів дороги по вулиці Героїв Дніпра. Хочу наголосити, що роботи проводитимуться у 3 етапи. Це забере деякий час, але головне, що проблема зрушила з мертвої точки. Оновлене дорожнє покриття буде зроблено від вулиці Б.Хмельницького до сержанта Смірнова".

Уже 16 жовтня "батьківщинівець" продовжив звітувати про дорожні роботи та навіть осідлав каток, що продемонстрував у відео.

"Ремонтні роботи на вулиці Героїв Дніпра, що стартували кілька тижнів тому, тривають. Сьогодні було зроблено ще кілька десятків метрів асфальтного покриття. Особисто спостерігав за процесом. І не встояв перед спокусою приборкати багатотонну техніку!" – вихвалявся Тренкін.

Але, як виявилося, дороги в той час ремонтувалися не коштом кандидата, а якість виконаних робіт була, м’яко кажучи, сумнівною.

Так, за інформацією директора Департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міськради Андрія Наумчука, саме в той час, у жовтні 2015 року, на замовлення відповідного Департаменту проводився поточний ремонт вул. Героїв Дніпра (на ділянці від вул. Сержанта Жужоми до вул. Сержанта Смірнова).

Замовником робіт була скандальна "бізнес-леді" Наталія Трояченко. Роботи були виконані "на 100%", а на їх виконання з бюджету пішло 193 тис. 947 грн.

Минуло трохи більше чотирьох місяців, як дорога, яку "сумлінно" ремонтував скандальний підрядник за бюджетні кошти та на ремонті якої піарився майбутній депутат, не дожила навіть до весни…

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах невдовзі розпочнуть ремонт доріг.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version