додому Новини "Ловите вора", – черкаські політики – про неспокійний вечір у ТВК

"Ловите вора", – черкаські політики – про неспокійний вечір у ТВК

0

Встановлення результатів виборів до Черкаської міської ради вчора знову опинилось під загрозою зриву. Представники Блоку Петра Порошенка, Радикальної партії, "Батьківщини" та Опозиційного блоку на чолі із секретарем міськради Олександром Радуцьким заблокували роботу міської територіальної виборчої комісії, заявляючи про фальсифікації. "Підсилити" свої заяви вони вирішили участю у штовханині місцевої Самооборони. Видання "ІнфоМіСТ" зібрало  думки лідерів черкаських осередків політсил щодо вчорашніх подій.
 
 
Руслан Зоря, "УКРОП": Всі знають, хто такий Радуцький, що за ним стоїть Бородай. Цей кримінал попроходив у міську владу. Але я дуже сподіваюся, що ми поборемо це ганебне явище.
 
Сергій Рубан, Блок Петра Порошенка "Солідарність": Заяви, які звучали вчора ввечері – неприпустимі і необґрунтовані. З кадрами помиляються всі. Помилки ми визнаємо, і ми їх виправляємо. Ми – та політична сила, яка виграла практично по всій Україні, і ми найбільше зацікавлені в тому, що все було чесно. Бо нам далі працювати і далі розвиватися.
 
Олексій Романов, "Самопоміч": Маємо сьогодні збори "Самопомочі", на яких даватимо оцінку вчорашній ситуаціі. Моя особиста думка: це була агонія старої системи і бажання вскочити в потяг, який вже відійшов.
 
Павло Карась, ВО "Черкащани": Були шалені спроби фальсифікацій виборів. І в цьому винні конкретні люди. Від БПП Юрій Сас (по області) і Олександр Радуцький (по місту), від "Батьківщини" – Анатолій Бондаренко, а також "Опозиційний блок" – Ігор Мельников і Олексій Арсенюк. Чим ці вибори від попередніх відрізнялися? Участю криміналу. Фактично кримінал керував виборчим процесом у місті Черкаси. Ми маємо зробити висновок із цієї ситуації і винні мають бути покарані. Інакше нічого не зміниться.
 
Ярослав Нищик, ВО "Свобода": Жодних підстав для перерахунку голосів до міської ради немає. Всі представники політичних сил мали можливість перевірити з головуючим достовірність даних, які вносилися. Дехто заявляв, що було неправильно пораховано внутрішньопартійний рейтинг. Я вважаю, що якщо в якоїсь партії є підозри, що внутрішньопартійний рейтинг було пораховано неправильно, хай подають до суду і оскаржують саме цю частину. А загалом дуже схоже, що у Блоці Петра Порошенка відбувається зведення втрушньопартійних рахунків. У міській організації БПП відчули, що захиталось крісло під головою ОДА, і вирішили допомогти це зробити, а також послабити його вплив на міську та обласну організації.
 
Анатолій Бондаренко, ВО "Батьківщина": Батьківщинівці вчора жодної участі в подіях на територіальній виборчій комісії не брали. Там були заяви посадових осіб. Я вважаю, що ними мають займатися правоохоронці. Хай викличе прокуратура і Радуцького, і Ткаченка й розбираються у цьому.
 
Володимир Гриценко, "Партія вільних демократів": "Ловите вора" – ця приказка традиційно використовується нашим опонентом. Вони роблять фальсифікації, потім кричать "ловите вора", щоб відвести підозри від себе. Таким чином я характеризую цю ситуацію саме таким чином. Хоча це все вже не може вплинути на результат, а вони просто не вміють програвати. Це вже паніка, аганія. Вони вже втратили авторитет і тільки погіршують для себе ситуацію.
 
Віталій Косяк, Радикальна партія Олега Ляшка: Не хочу переходити на прізвища, але вважаю, що люди, які не вміють програвати, вони зараз намагаються зробити якийсь демарш. Вони з останніх сил намагаються шось зробити, щось довести. Хоча ТВК вже ухвалила рішення, вони опубліковані і лишаться вже такими. Вони програли і їм потрібно із цим змиритися. Бо вплинути ні на що вони вже не зможуть.
 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version