додому Новини Літній відпочинок в Україні та за кордоном: пропозиції для черкащан*

Літній відпочинок в Україні та за кордоном: пропозиції для черкащан*

0

Літній сезон відпочинку 2016 року вже стартує, а отже й черкащани невдовзі збиратимуть у відпустку валізи. Сайт vikka.ua вивчив найпопулярніші пропозиції на туристичному ринку і, звісно, прицінився до відпочинку в Україні та за кордоном.

Відпочинок в Україні є найпопулярнішим серед черкащан і зберігає свою першість за запитами. Виокремлюють два основні напрямки. Це, звісно, морський відпочинок та гірський.

На море (Чорне та Азовське) черкащан запрошує Одещина, Херсонщина та Миколаївщина. Тут, за словами директора турагенції "Море & MORE" Світлани Бондаренко, місцеві готельєри значно активізувалися.

"Місцеві побачили, що туристи замість Криму почали їхати до них і взялися за інфраструктуру, аби ще більше привабити клієнтів. Зокрема, комфортним та цікавим буде сімейний відпочинок. У готелях тепер є різноманітні розваги: басейни, гірки для діток, анімації, дитячі кімнати та інше", – зазначає пані Світлана.

Найдешевший варіант тижневого відпочинку на українському морі обійдеться у 1220 гривень. У вартість входять проїзд та проживання. За путівку з триразовим харчуванням сплатити доведеться від 1990 гривень. Загалом вартість путівки залежить від популярності напрямку або "розкрученості" курортного міста та типу розміщення.

Попри те, що влітку море є найбільш актуальним напрямком відпочинку, Західна Україна зберігає свої позиції. Найчастіше черкащани їздять до Кам’янця-Подільського, Львова та, звісно, Карпат із підйомом на Говерлу.

"Є цікаві тури з виїздом на Закарпаття і до білоруської Біловезької пущі. Такі напрямки підійдуть для тих, хто хоче відпочити від міста і насолодитися природою", – розповідає директор турагентства.

Західна Україна коштуватиме туристу від 1200 до 2500 гривень на тиждень. Вартість залежить від напрямку, кількості днів і того, що входить до програми туру (харчування, вхід на екскурсійні об’єкти тощо).

Що ж стосується закордонного відпочинку, то у цьому сегменті продовжують утримувати свої позиції Туреччина та Єгипет, однак запитують черкащани і про нові країни.

"Туреччина любить і чекає українців. Попри те, що МЗС попереджає про небезпеку у цій країні, міста на морі (Аланія, Анталія, Мармарис) – тихі та спокійні. Турки дуже стараються, аби утримати нашого туриста – вже навіть українську мову повивчали", – зауважує пані Світлана.

Тепла Туреччина обійдеться черкащанину від 250 $. Сюди входить усе: авіапереліт, проживання та харчування.

Єгипет цікавий нашому туристу, тому що доступний увесь рік завдяки клімату та "не кусається" вартістю відпочинку. Знову ж таки, попри нестабільність в країні, черкащани не бояться цієї країни: як літали, так і літають.

"Єгипет затребуваний, як і в попередні роки. У зв’язку з тим, що туристи із Західної Європи відмовилися туди літати, частина готелів змушена була закритися, однак залишилися працювати якраз найкращі", – додає Світлана Бондаренко.

Тижневий відпочинок тут коштуватиме від $300 (all inclusive).

Цікавляться черкащани і Марокко. Тут відпочинок обійдеться на $100 дорожче, ніж у Єгипті.

"Болгарія – теж доступна країна для українців. Клієнти часто лякаються, що треба робити візу, однак у порівнянні з країнами Шенгенської зони, оформити усі документи для в’їзду до Болгарії значно простіше", – зауважує директор турагенції.

Найдешевший тур до цієї країни обійдеться у 75 євро (переїзд автобусом, проживання та харчування). Додатково ще потрібно буде сплатити за візу 35 євро, окрім дітей, студентів та пенсіонерів. За 150-200 євро відпочиватимете "all inclusive".

Як зазначає фахівець, цьогоріч чимало черкащан запитують про Албанію. Це відносно нова країна для нас, однак саме це і приваблює туриста. Це країна з гарною природою, чистим морем та недорогою кухнею. Тижневий відпочинок в Албанії з авіаперельотом коштуватиме туристу близько 300 євро.

"Дуже популярний серед черкащан і екзотичний Занзібар. Це такий собі мікс Таїланду і Шрі-Ланки з пляжами, як у рекламі відомого шоколаду. Зовсім нещодавно туроператор відкрив прямий чартерний рейс, тож діставатися туди можна більш комфортніше. Десятиденний відпочинок у такому райському куточку обійдеться у тисячу двісті доларів на двох (all inclusive)", – розповідає Світлана Бондаренко.

Серед фаворитів у черкащан і Грузія. Ця країна вміє приймати гостей і наші земляки про це знають. Тижневий відпочинок у Грузії з переїздом автобусом обійдеться від 170 доларів. Путівка з авіаперельотом коштує від $320 для однієї людини.

Тим, хто планує відпочивати цього літа, пані Світлана радить поквапитися, доки не закінчився сезон раннього бронювання. Замовивши тур завчасно, можна зекономити до 30 відсотків його вартості.

"Яка різниця між "гарячим туром" і раннім бронюванням? Купуючи "гарячий тур", ми по суті обираємо з того, що лишилося. А під час раннього бронювання у нас широкий вибір, однак ціна в обох випадках буде однаковою", – зауважує Світлана Бондаренко.

Туристичне агентство "МОРЕ & MORE"

Тел.:+38(0472) 56-18-08; (099)265-39-38, (067) 473-99-44, (093)-657-25-90

E-mail: zayavka-more@ukr.net

Сайти: http://more-travel.com.ua/http://moretravel.in.ua/

м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105, оф. 413 (Будинок побуту "Славутич").

Як повідомляв сайт vikka.ua, туристична перезентація Черкащини створила фурор у столиці.

*Матеріал розміщено на правах реклами

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version