додому Новини Черкаси Ліквідована ДАБІ не ввела в експлуатацію житловий комплекс у Черкасах

Ліквідована ДАБІ не ввела в експлуатацію житловий комплекс у Черкасах

0

За останній тиждень до своєї ліквідації Державна архітектурна будівельна інспекція відмовила у введенні в експлуатацію понад 1000 житловим комплексам по всій Україні. У тому числі своє погодження ДАБІ не дала і житловому комплексу «Новий парковий», що в Черкасах, про це повідомляє сайт «Нерухомі»

Підстав для відмови  компанії «Агростройсервісу» у введенні в експлуатацію житлового комплексу було дві: в п.2 акту готовності до експлуатації не були вказані субпідрядні організації та технічний паспорт не відповідав об’єкту.

Компанія «Агростройсервіс» зводила багатоповерховий будинок за адресою 30 років Перемоги, 25. Роботи там завершені. І як свідчить сайт ЛУН, квартири продані.

Водночас представник однією із юридичних компаній Черкас Артем Сучило в коментарі журналісту vikka.ua зазначив, що не бачить нічого страшного у цій ситуації.

«Отримавши відмову від ДАБІ, замовник має право: звернутися до суду або подати через кабінет Дія заяву та акти готовності об’єкта до експлуатації заново в новостворений орган ДІАМ. ДІАМ не є правонаступником ДАБІ, тому все, що було видано до цього, до уваги не береться. Вже новий орган має видати дозвіл або відмовити», – підсумував Артем Сучило.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на історичних пагорбах Черкас побудують житло

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version