додому Новини Лікарі нестимуть відповідальність за встановлений діагноз призовникам

Лікарі нестимуть відповідальність за встановлений діагноз призовникам

0

Представники обласного військового комісаріату під час наради з головними лікарями обласних, районних та міських закладів охорони здоров’я наголосили на проведенні об’єктивних медичних оглядів.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі департаменту охорони здоровя Черкаської ОДА.

"Ви, медики, несете повну відповідальність за кожний встановлений діагноз особам, які проходять медичні огляди", – наголосив директор департаменту Анатолій Ситник.

За словами заступника обласного військового комісара Ігоря Яшкіна, медики також мають співпрацювати  співпрацювати з комісаріатами і під час огляду призовників. Встановлювати висновок "придатний чи не придатний" лише відповідно до чинної законодавчої бази.

"Необхідно активніше залучати військовозабов’язаних медичних працівників до призову, – наголосив заступник Курбета. – Так, з Черкащини повинні долучитись до мобілізації 44 лікаря. Вже пройшли медичні огляди 15. На сьогодні робота в цьому напрямку продовжується".

За словами Яшкіна, робоче місце та заробітна плата за лікарем зберігається, також він буде отримувати грошове забезпечення відповідно до своєї військової посади.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version