додому Новини Черкащина Лідер "Детройту" про Михайлюка: наступний сезон буде великим для нього

Лідер "Детройту" про Михайлюка: наступний сезон буде великим для нього

0

Провідний баскетболіст НБА, важкий форвард "Детройт Пістонс" Блейк Гріффін поділився своєю думкою про українського партнера, вихованця "Черкаських Мавп" Святослава Михайлюка.

Про це пише УНН з посиланням на "Detroit Free Press".

Михайлюк значно покращив статистичний доробок порівняно зі своїм сезоном новачків, ставши стартером в середині сезону 2019-20. Оборонець є одним з найбільш точних шутерів НБА та отримав у січні запрошення на участь в конкурсі "Rising Star".

За словами його товаришів по команді, поліпшення українця виникло після його старанної праці на тренуваннях.

"Думаю, що Михайлюк – один з тих хлопців в нашій команді, які зосереджені тільки на баскетболі. Він віддається кожен день, займається в спортзалі по кілька разів на день. Він слухає, вчиться, спостерігає. У нього дуже гарне почуття гри. І я бачив, як зростає його впевненість. Це через психологічний підхід, а також через те, що він може вплинути на гру не тільки дальніми кидками. Думаю, що наступний рік буде великим для нього. Він виконав велику роботу, і я відчуваю, що він зробив крок вперед", – сказав Гріффін.

Додамо, що в 56 матчах цього сезону уродженець Черкас набирав по 9 очок, 1,9 підбирання і 1,9 передачі в середньому за 22,6 хвилини проведені на паркеті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравець "Черкаських Мавп" претендує на найкращий данк десятиліття.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version