додому Новини Квиткова лихоманка охопила Черкаси (ВІДЕО)

Квиткова лихоманка охопила Черкаси (ВІДЕО)

0

Відучора в Черкасах почали продавати квитки на матч року – між "Славутичем" і "Шахтарем". Уболівальники займали черги біля кас ще з ночі й записувалися на список. Сам матч відбудеться в Черкасах 7 травня. Місто вперше прийматиме поєдинок такого рівня, йдется в сюжеті "ВІККА-НОВИН".

Біля Центрального стадіону – справжній аншлаг. Уболівальники звідусіль з’їжджаються сюди по квитки на матч року. Христина в черзі стоїть майже годину. Вона – із Червоної Слободи. Каже: хоч футбольною вболівальницею стала нещодавно, та цей двобій пропустити не може.

– Хочу повболівати за нашу команду – "Славутич". І, напевне, хочеться побачити гру "Шахтаря". Але буду вболівати за наших, як би там не склалося!", – запевняє Христина.

Чергу за омріяним квитком уболівальники почали займати ще з ночі. Ближче до ранку їх уже записували до списків. Каси ж почали працювати лише пообіді. Тоді вболівальників уже було більше трьох сотень.

– Проблеми виникли з цими списками. Мали працювати 6 кас. А працюють тільки 2. Занята черга, але надії мало, – каже вболівальник Віталій Іванович.

Школярка Даяна на матч між "Славутичем" і "Шахтарем" зібралась разом із одинадцятьма друзями. В черзі простояли понад три години.

– Я сюди приїхала без двадцяти 11, і там уже були списки написані. Мене записали 256-ою. Я стояла, стояла. І спасибі хлопцю, він нас трохи пропхнув, – говорить радісна володарка квитків Даяна.

Квитки на довгоочікуваний матч – не з дорогих. Від тридцяти до сімдесяти гривень. Уболівальники кажуть: стоятимуть тут хоч до ночі. Бо Центральний стадіон одночасно може вмістити понад 10 тисяч футбольних фанів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version