додому Новини Красуня із Черкас підкорила чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу (ФОТО)

Красуня із Черкас підкорила чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу (ФОТО)

0

Цими вихідними у Києві відбувся чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу 2016, повідомляє "Громче".

Серед 150 спортсменів у різних категоріях, Альона Сержантова завоювала одразу дві золоті нагороди – фітнес модель та фітнес бікіні.

"Це для мене перші змагання і я задоволена результатом. Багато хто казав , що з першого разу чемпіонами не стають, і треба просто взяти участь, відчути сцену, поглянути на інших та показати себе. Але я не та людина, яка робить щось у півсили та тільки заради участі", – відзначає Альона Сержантова.

Дівчина розповідає, що готувалась до чемпіонату понад півроку. Виснажливі тренування, здорове харчування та настанови тренера дали свій результат.

"За цей час я втратила 15 кілограмів та досягла тієї форми якої хотіла. Друзі та рідні підтримували та вболівали за мене і саме це давало сил пройти цей шлях до кінця. Я тренувалась під керівництвом Олександра Васильовича Алеєксєнка, він є 20 разовий чемпіон та заслужений тренер України і саме йому я завдячую рівнем своєї підготовки", – розповідаєАльона Сержантова.

На досягнутому чемпіонка зупинятися не збирається. Після нетривалого відпочинку готуватиметься до нових змагань.

"На сьогодні я розумію що це тільки початок. Мені ще є над чим працювати. Але я готова підкорювати нові і нові вершини", – зауважує Альона Сержантова.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 11-річний спортсмен не може поїхати на чемпіонат світу через брак коштів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version