додому Новини Коваленко хоче відправляти переселенців відбудовувати Донбас (ВІДЕО, доповнено)

Коваленко хоче відправляти переселенців відбудовувати Донбас (ВІДЕО, доповнено)

0

Голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко хоче відправити чоловіків-переселенців назад у зону АТО, зокрема в Дебальцево, яке контролюється ДНР.

Таку пропозицію вона оголосила під час погоджувальної наради з представниками місцевої влади. Зокрема, вона попросила представника соціальної служби Черкаської області не працевлаштовувати чоловіків-переселенців в регіоні, а направляти їх назад в зону АТО. Це вона пояснила економічною доцільністю, пише Gazeta.ua.

"Якщо будуть звертатися до Вас, Ви ж проявляйте ініціативу по-людськи, по-християнськи, щоб відбудовувати Дебальцево, той же Слов'янськ, Лисичанськ. Нехай ці чоловіки їхні їдуть туди і відбудовують, бо вони ж усі, 80 %, я так розумію, хочуть повернутися, хай їдуть та відбудовують. Бо звідси ж то своїх людей треба везти туди, платити їм кошти", – зазначила Коваленко.

Як відомо, Дебальцево – територія, окупована бойовиками ДНР, а Лисичанськ та Слов'янськ залишаються зонами підвищеної небезпеки, оскільки є в безпосередній близості до лінії фронту.

Згодом у соціальних мережах прес-секретар голови облради Світлана Пічугіна повідомила, що насправді журналісти використали відео кількамісячної давнини, коли Дебальцево було ще територією України. Вона заявила, що представники ЗМІ так вирішила скомпрометувати Валентину Коваленко.

Gazeta.ua

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version