додому Новини Колишній депутат був у Одесі із сотником Парасюком (ФОТО)

Колишній депутат був у Одесі із сотником Парасюком (ФОТО)

0

Депутат Черкаської міської ради, який достроково склав свої повноваження, Нарек Казарян їздив у Одесу та провів цілий день у штабі самооборони. Про це він написав у Facebook.

"Познайомився з багатьма цікавими людьми, навчився деяким навичкам оборони у строю, особливо мені сподобалося бути в ролі постового. Видали бронежилет, каску і синьо-жовту пов'язку на руку", – переповів Нарек Казарян.

За його словами, з Черкас у той час в Одесі було ще двоє. Також був автобус з Христинівки та Умані.

"Дуже багато було хлопців з Миколаєва, і найголовніше – приїхав сотник Парасюк (відомий тим, що 21 лютого вийшов на сцену Євромайдану після виступу представників парламентської опозиції та заявив, що якщо політики до 10 години 22 лютого 2014 року не виступлять з заявою, щоб Янукович йшов у відставку з посади Президента України, вони підуть на штурм зі зброєю. Промова Парасюка, на думку деяких політологів, послугувала рішучим аргументом до усунення Януковича Верховною Радою, – vikka.ua)" – зазначив Нарек Казарян.

Інших деталей свого перебування він не повідомив, зазначивши, що це – "військова таємниця".

"Загалом скажу одне: Одеса – таки Україна , і "Вова, не роби мамі нерви!" В Одесі сепаратистам нічого не світить", – підсумував Казарян.

Також він додав, що планує повернутися 9 травня.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version