додому Новини Колишні черкаські депутати заявили, що не мають землі у "Поляні"

Колишні черкаські депутати заявили, що не мають землі у "Поляні"

0

Колишній депутат Черкаської міськради від Партії вільних демократів Василь Маринкевич просить міського голову Анатолія Бондаренка вручити йому акт на землю у мікрорайоні "Поляна". Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами екс-депутата, мер Черкас зробив заяву в одному з інтернет-видань, що Василь Маринкевич нібито незаконно отримав ділянку землі у мікрорайоні "Поляна" . Однак Василь Маринкевич стверджує: землею в "Поляні" він не володіє.

"Буду ще більше вдячний, коли Анатолій Васильович в урочистій обстановці вручить мені Державний акт на право власності на земельну ділянку", – жартує Василь Маринкевич.

Спростовує причетність до земель "Поляни" і екс-депутат, "вільна демократка" Ніна Набокіна

"Я не писала ніяких заяв, не маю ніяких договорів з КП "Черкасиінвестбуд". Я жодного метру землі там не мала і не маю. Міському голові варто вже припиняти брехати", – заявила вона.

На її переконання, таким чином людей із команди Сергія Одарича, хочуть штучно зіштовхнути лобами з бійцями АТО.

"Переконана, що ситуація з "Поляною" – це спосіб перенаправити стрілки. Зараз активно у міській раді хочуть подерибанити мікрорайон лісів в районі вулиць Дахнівська, Лісова Просіка, Можайського. Вже готують документи на сесію. Думаю, "Поляна" – це спосіб відволікти увагу громади, активістів від дерибану соснових лісів", – заявила Ніна Набокіна.

Нагадаємо, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко озвучив прізвища теперішніх та колишніх депутатів міської ради, які незаконно отримали скандальні земельні ділянки у мікрорайоні "Поляна" у 2009 році.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський мер пообіцяв атовцям землю, на якій побудувалися люди.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version