додому Новини Колесніченко реінкарнувався в антиукраїнській партії "Родина"

Колесніченко реінкарнувався в антиукраїнській партії "Родина"

0

Колишній народний депутат родом із Уманщини Вадим Колесніченко став членом російської партії "Родина", яка відома своєю антиукраїнською політикою. Відповідна інформація розміщена на сайті самої партії, повідомляє "Канал 24".

Як вказується, Колесніченко задоволений проживанням в окупованому Росією Криму та зайнятий тим, що "підтримує колег-однодумців в українському парламенті" і просуває свій рух "Російськомовна Україна". Колишній нардеп ще в квітні вступив до лав партії "Родина", засновником якої є відомий українофоб, заступник голови уряду РФ Дмитро Рогозін.

– Особливого значення я надаю участі у формуванні місцевого відділення політичної партії "Родина", позиції якої на півострові традиційно сильні. Саме ця партія, на мій погляд, може найбільшою мірою сприяти тому, щоб Крим і Севастополь увійшли до найуспішніших регіонів країни, – цитує слова Колесніченка сайт.

Зараз він є одним з керівників севастопольського осередку партії та займається впровадженням у місті норм ГТО ("Готов к труду и обороне") серед молоді.

В інтерв’ю російськім журналістам Колесніченко традиційно розповідає про "геноцид людей за мовною ознакою, за політичними переконаннями" в Україні, а також про те, що "рівень фашизації частини українського суспільства починає зашкалювати".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version