додому Новини Кілька інвесторів хочуть звести в Черкасах сміттєпереробний завод

Кілька інвесторів хочуть звести в Черкасах сміттєпереробний завод

0

Наразі вже чотири компанії висловили бажання взятися за будівництво заводу зі сміттєпереробки на території Черкас. Про це розповів міський голова Анатолій Бондаренко під час зустрічі з представниками громадських організацій, яка відбулася сьогодні в офісі Агенції підтримки підприємництва та інвестицій, повідомляють у прес-службі Черкаської міськради.

Утім, поки що жодних рішень щодо співпраці з ними для будівництва такого об’єкту не приймалося. На думку міського голови, подібні інвестиційні проекти, передовсім, необхідно презентувати перед громадськістю, й не вирішувати такі питання виключно у владних кабінетах.

– До компаній, які хочуть реалізувати в Черкасах такий проект, із нашого боку буде низка умов. Насамперед, це має бути сміттєпереробний, а не сміттєспалювальний завод, відходи на якому б одразу сортувалися. Ніяких заводів у межах нашого міста, які будуть суперечити екологічним нормам, у нас не буде, – сказав міський голова. – Ще одна з умов, яку ми ставимо перед потенційним інвестором, – повна рекультивація наявного нині звалища.

Найдоцільнішою, на думку присутніх, поява такого заводу була б саме на місці чинного сміттєзвалища.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Бондаренко проінспектував чергову дорогу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version