додому Новини Кідрук популяризуватиме в Черкасах науку про Всесвіт (анонс)

Кідрук популяризуватиме в Черкасах науку про Всесвіт (анонс)

0

16 грудня вперше в Черкасах у межах проекту "Quantum" прочитає лекцію науково-популярної тематики модний нині український прозаїк Максим Кідрук. Послухати автора можна буде у Черкаському художньому музеї. Початок лекції о 18.00 год.

Про це vikka.ua повідомили представники МГО "Книжковий маестро", що є співорганізаторами заходу.

Тема лекції: "Творець чи творіння?". Макс Кідрук розкриє аргументи "за" і "проти" щодо одного з ключових питань світотворення: чи потрібно було для зародження життя на Землі втручання надсвідомих сил? Про Великий Вибух, створення Всесвіту, природу простору й часу.

– Суть ідеї проекту "Quantum": популярно, легко й дохідливо, розказати все, що ми знаємо про сьогоднішній світ, – пояснив Макс. – Що таке Всесвіт? З чого він почався і чим закінчиться? Звідкіля ми знаємо, що йому 13,7 млрд років? Врешті-решт, що таке саме життя?

Це вже вчетверте Максим Кідрук відвідає наше місто. Черкасці встигли познайомитися з письменником-мандрівником на презентаціях його книг "Бот", "Твердиня", "Жорстоке небо". За останні три роки він міцно вкорінився у жанрі трилеру, зумівши заціавити у доволі специфічній літературі дуже багатьох читачів, причому не лише молодих хлопців і дівчат.

У свої 30 років він відвідав 31 країну, побувавши на всіх континентах, окрім Австралії та Антарктиди. Автор 14 книг. У 2009 році Максим Кідрук став першим зареєстрованим українцем на острові Пасхи.

Проект уже стартував у Рівному, звідки організатори МГО "Література РВ" передали естафету в Черкаси МГО "Книжковому маестро" та СПА Райский зі спільнотою Місто на "Че". "Quantum" передбачає 8 лекцій, на яких Макс Кідрук розповідатиме про явища та тіла, розміром від ядра атома до зірки-гіганта, про процеси, які відбуваються на відстані світлових років та в глибинах людського тіла й свідомості. Кожна лекція базуватиметься на наднових відкриттях науки, а для наочності буде підкріплюватися візуальним рядом слайдів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version