додому Новини Керівник патрульної служби Черкас очолить Нацполіцію, – ЗМІ

Керівник патрульної служби Черкас очолить Нацполіцію, – ЗМІ

0

Новим начальником управління національної поліції в Черкаській області стане Вадим Лісничук, який наразі очолює патрульних поліцейських, повідомляє "ІнфоМІСТ".

Анонімний співрозмовник розповів, що наразі Лісничука призначено "тимчасово виконуючим обов’язки начальника управління". Коли відбудеться офіційне представлення нового очільника правоохоронців, наразі невідомо.

Водночас на прохання vikka.ua прокоментувати інформацію прес-секретар Управління патрульної поліції Черкас, як і сам Вадим Лісничук відмовилися від коментарів, а прес-секретар ГУ НП в Черкаській області Дмитро Грищенко додав, що офіційна інформація з приводу цього питання з’явиться на сайті Нацполіції області.

Нагадаємо, попередній керівник обласної поліції Владислав Пустовар був відсторонений із посади після "хабарного" скандалу у березні цього року. Після нього обов’язки начальника ГУ НП виконували спочатку Віктор Капрізов, а потім і до недавніх пір Валентин Кожухівський.

Вадим Лісничук був призначений начальником черкаських патрульних у кінці лютого. До цього він був командиром спецпідрозділу "Київ-1″.

Як повідомляв сайт vikka.ua, керівник патрульної служби Черкас вважає себе зразковим сім’янином.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version