додому Новини Черкащина Картини у вигляді суконь: одеський митець презентував в Умані оригінальну виставку (ФОТО)

Картини у вигляді суконь: одеський митець презентував в Умані оригінальну виставку (ФОТО)

0

7 листопада в уманській картинній галереї відбулася виставка дивовижного художника, дизайнера з Одеси Володимира Уманенка під назвою "Платтьопис". Про це повідомляє Уманський міський портал. 

Шанувальники мистецтва могли не тільки споглядати неймовірні картини у вигляді суконь, але й поспілкуватися з автором, який познайомив із задумом створення проекту. Митець започаткував свій проект ще у 1996 році, створивши серію білих суконь.

Поштовхом шити сукні для автора стала відсутність красивого одягу в дитинстві; у 10 років він пошив першу сукню і до цього часу не полишає це заняття, викликаючи в глядачів свою, власну алюзію розуміння картин.

Сукні Володимир Уманенко віддавав авторкам-жінкам, які на білому полотні відтворювали своє одкровення, ділилися найсокровеннішим. У кожної сукні – своя історія, яка відображає внутрішній стан жінки і яку глядач бачить по-своєму.

Художник за допомогою мистецтва намагається показати, які розумні й чарівні жінки. Він переконаний, що кожна жінка повинна хоч раз пошити сукню і одягнути її.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани виготовляють унікальні речі за допомогою 3D-принтера.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version